Services

our services

Special High-quality Services

Since its founding Brivona has been providing its patients with the full medical care, encompassing outpatients services, is neurology, laboratory, imaging diagnostics and more.

Psychiatry

Our Cardiology hospital utilizes state-of-the-art technology and employs a team of true experts.

Cardiology

Our Cardiology hospital utilizes state-of-the-art technology and employs a team of true experts.

Lmmunology

Our nurology hospital utilizes state-of-the-art technology and employs a team of true experts.

we provide

Total Health Care Main Service

We provide the most full medical services, so every person could have the opportunity to receive qualitative medical help.

[twenty20 offset=”0.5″ img1=”1662″ img2=”1663″]

Happy Clients

What Our Patients Are Saying

Gustav (13 jaar)  speelt al 4 jaar intensief competitie-tennis.

Als ouders, hadden wij zelf opgemerkt dat zijn voethouding niet volledig correct was.

Gezien de hoge intensiteit van de tennistrainingen en matchen, wensten wij preventief te werken, en dus problemen te voorkomen en zelfs nog te corrigeren waar mogelijk. Daarom raadpleegden wij podologe Heidi Vandenberghe. We verkregen heel wat tips over goede schoenen. Na een uitgebreide analyse van gedragen schoenen en ook stap- en loopbewegingen, adviseerde Heidi daarbij ook podologische zolen op maat.  Zij verzorgde ook een verdere jaarlijkse opvolging en gaf ook een doorverwijzing voor sport-kinesitherapie voor specifieke verstevigende oefeningen.

Gustav is zelf tevreden over het gebruik van de zolen (na al die jaren, al verschillende sets) en vindt dat ze een merkbaar positief verschil maken: hij zal nooit een match spelen zonder de zolen, en ook wanneer hij niet sport, gebruikt hij ze quasi altijd.

Gustav

Ik ben doorgestuurd in september 2014 door mijn huisarts naar de praktijk van Heidi Vandenberghe, dit n.a.v klachten gerelateerd aan achillespeesontsteking en pijn in de rechterknie. Na de consultatie en het dragen van de zolen die op maat werden gemaakt verminderden de klachten aanzienlijk. Jaarlijks kom ik op consultatie ter controle en voor het maken van nieuwe zolen. Op vandaag zijn er gevoelig minder klachten en ben ik blij dat ik steeds kan rekenen op de deskundigheid van de praktijk.

Anoniem

Sinds 2013 ben ik in behandeling voor ingegroeide teennagels. Heden heb ik er geen last meer van dankzij de efficiënte en de goede zorgen van de podologe. Toch blijf ik nog om de 4 weken naar de praktijk gaan om me te laten verzorgen zodat ik geen zeer pijnlijke teennagels meer moet verdragen.

Bea De Schutter

Patient

Make an Appointment

Contact us any suitable way and make an appointment with the doctor whose help you need! Visit us at the scheduled time.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]