Over ons

In het praktijkhuis kiezen we voor een persoonlijke benadering en nemen onze tijd om naar ieders verhaal te luisteren. We streven naar kwaliteit en efficiëntie en proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Binnen en buiten het praktijkhuis werken we als podologen multidisciplinair samen om onze patiënten goede zorg te kunnen bieden.

Als podoloog luisteren we naar jouw klachten en doen we uitgebreid biomechanische metingen en spiertesten. Hierna analyseren we jouw gangpatroon. Op deze manier gaan we een behandelplan voorstellen op jouw maat.

We willen jou beter laten bewegen, beter laten presteren zonder klachten.

Onze missie

Onze nieuwbouw praktijk biedt ons de mogelijkheid en de ruimte om kwalitatief en efficiënt podologische zorg aan te bieden.
Jong en oud met hun specifieke noden helpen we op de meest geschikte manier.

Onze visie

Door de multidisciplinaire samenwerking in het praktijkhuis kunnen we iedere patiënt een snelle en correcte zorg bieden én individueel opvolgen.
Regelmatige bijscholing zorgt voor een blijvende ontplooiing van onszelf en de praktijk. Hierdoor blijven we ons verder ontwikkelen en kunnen we iedereen goede zorg bieden.
Onze job is een afwisseling tussen podologische voetverzorging en onderzoek & ganganalyse, dit zorgt voor een non-stop drive!

Onze aanpak

Wij staan voor 

 Individuele aanpak
 Multidisciplinair werken
 Aandacht voor iedereen
 Vernieuwing

JE KAN DAGELIJKS TERECHT BIJ ÉÉN VAN DE ZES PODOLOGEN VAN ONS TEAM.

Ons team

Onderzoek & ganganalyse - Functionele zolen - Podologische voetverzorging
Onderzoek & ganganalyse - Functionele zolen - Podologische voetverzorging